Овен  Очаква Ви един доста неспокоен ден. Може временно да

...
Овен  Очаква Ви един доста неспокоен ден. Може временно да
Коментари Харесай

Овен: Очаква Ви един доста неспокоен ден. Може временно да загубите...

Овен 
Очаква Ви един много разтревожен ден. Може краткотрайно да загубите убеденост в себе си, да станете прекомерно впечатлителни, чувствителни и раними. Освен това ще се появят непредвидени, само че не лишени от учредения съмнения, засягащи държанието на околните. Изглежда че хората, на които сте привикнали да се доверявате, не са напълно откровени с Вас. Повишава се равнището на Вашата метеочувствителност, допустимо е утежняване на самочувствието. Не е желателно посещаването на шумни всемирски мероприятия, изискващи тъкмо спазване на разпоредбите и етикета.  

Телец
Емоционалният декор се отличава с натегнатост. Телците ще усещат дискомфорт, и несъзнателно ще предизвикат спорове и разправии. Разногласията с обичания човек ще бъдат доста съществени, а връзките безусловно ще преминат инспекция за надеждност - за себе си решете, фактически ли бихте желали да ги запазите. Ще се появят шансове да получите отговор на от дълго време интересуващи Ви въпроси, отнасящи се до работата и кариерата. Много Телци ще се замислят за смяна на сферата на професионална активност, получавайки ненадейно предложение от остарял прочут. 

Близнаци
Дали има някой, който, както Вас, да умее да изпита наслаждение, без значение дали е самичък или в компания? Само че в дадения миг сте настроени да изпускате единствено позитивни флуиди, с коете не можете да не привлечете към себе си извънредно доста хора. Всичко може да приключи с това, че до Вас да се приближи някой, който може да Ви стане повече от другар. Не пропускайте този човек: необикновен, отзивчив и напълно не наподобяващ на хората, с които сте привикнали да поддържате връзка

Рак
Специално внимание ще се наложи да отделите за обстановка в фамилията Ви. Сутринта просто ще се наложи да действате, а анализирането на резултатите и обмислянето на по-нататъшни дейности ще се наложи да оставите за вечерта. Всичко обаче е единствено суетност. Днешния ден Ви носи късмет да изясните за себе си нещо доста извънредно.. Не изпускайте този миг. През втората половина на деня ще се ползвате от изключително внимание. Събитеията, ставащи тогава с Вас ще имат незабравим, съвсем съдбовен темперамент. Има възможност да срещнете индивида, който напълно да промени Вашата орис.

Лъв
Днес ще разберете, до какъв брой може да разчитате на своя обичан човек в сложна минута. Възможно е, сложната минута да не се случи с Вас, а с някой от околните му хора, само че държанието му ще бъде много показателно: наблюдавайте и си правете заключения.

Дева
Днес Вашияt обичан човек ще се старае да направи всичко допустимо, с цел да му обърнете внимание: от баналните кавги до невероятните сърпрайзи, коиото биха били в положение да разтопят сърцето даже и на най- безсърдечния човек. Какво ли Ви очакава?

Везни
Нещата при Вас ще се подреждат добре, само че това ще бъде единствено първоначално. Работата е в това, че с всеки идващ час напрежението на прочувствения декор ще пораства и скоро ще почувствате, че от нормалното Ви душевно равновесие не е останала и диря. Вечерта е време, когато сами ще си разваляте настроението, и дори и най-обикновените неща ще виждате в мрачни светлини. Особено мъчно през това време ще Ви бъде, да поддържате връзка с представителите на Вашия знак. Иначе денят е подобаващ за вложения и покупки, а също и за решение на имуществени и настоятелен въпроси.Не е изключена победа над отдавнашни врагове, полакомили се за Вашата благосъстоятелност.

Скорпион
Още един финален напор, даващ Ви късмет да постигнете задачата, ще можете да постигнете през първата половина на деня. При това колкото по-близо е рождената Ви дата до 20 ноември, толкоз по-голямо ще бъде изпитаното от Вас напрежение - физическо, интелектуално или прочувствено. Не е изключено с цел да могат Вашите старания да се увенчаят с цялостна победа. Да се наложи да много да се постараете. Вечерта е допустимо да се терзаете от сънбебия за правилността на определения път. За благополучие, по един или няколко дребни признака ще разберете, че като цяло ситуацията Ви не е напълно неприятно.

Стрелец
От Вашето обграждане никой не може да бъде наименуван по- виновен от Вас. За каквото и да става дума, Вие елементарно и доброволно се справяте със дилемите. Дарявате хората с положително въодушевление и вършиме живота им по-добър, което на собствен ред доста Ви оказва помощ.Ако при започване на деня има доста комплициран, заплетен и на половина провален план, за който никой не желае да се захване, единствено Вие бихте съумели да се справите. Защо? Ами тъй като майсторски се справяте с всички компликации. Обожавате да решавате комплицирани задания и в никакъв случай не казвате „ в никакъв случай ” и „ невероятно ”. Смело се захващайте за работа!

Козирог
Днес най-накрая ще разберете, какво желаете от своя персонален живот като цяло, и от Вашия обичан човек в частност. Само не избързвайте да реализирате незабавно намисленото! Може би това, което за момента е истина от последна инстанция, още на следващия ден ще се оцвети в напълно други цветове...

Водолей
Възможни са непредвидени финансови загуби най-много по фамилни аргументи. Контролирайте използването на такива произведения като тестените и кафето. В работата през днешния ден е значимо да не се престаравате и да помните, че с самообладание и труд всичко се реализира. Важно качество ще бъде лоялността към другите. За препоръчване е да се заемете с дихателна гимнастика да извършите продължителна разходка. Не обръщайте внимание на каквито и да било провокации, а разчитайте единствено на себе си. По подобен метод много бързо ще си дадете сметка, какво би трябвало да вършиме.

Риби
Безпокойството няма да Ви донесе напълно никаква изгода, и по тази причина неотложно би трябвало да спрете. Губите душевни сили за занятие, което по никакъв метод няма да промени обстановката към по-добро, само че ще ограничи опцията Ви съответно да реагирате във връзка с обекта на паника. Ако става въпрос за работа, обич, семейство, Вашето здраве или различен значим аспект в живота Ви, направете си услуга и самоуверено погледнете казуса в лицето. Колкото по-рано го извършите, толкоз по-скоро ще успехите този Дракон, и ще се почувствате по-добре. Бъдете градивни!
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР